+302661031470 5η Πάροδος Δονάτου Δημουλίτσα 1, Κέρκυρα offtax2020@gmail.com
hero image
banner imagebanner image

ΛΑΒΡΑΝΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ - ΦΙΛΙΠΠΟΣ
Λογιστικές - Φοροτεχνικές υπηρεσίες Κέρκυρα


Το λογιστικό μας γραφείο ιδρύθηκε από τoν Λαβράνο Δημήτριο το 2001 και έχει ακολουθήσει εξαιρετικά επιτυχημένη πορεία. Εδρεύει στην Κέρκυρα και δραστηριοποιείται στον τομέα των λογιστικών – φοροτεχνικών υποθέσεων και οικονομοτεχνικών μελετών.

Το γραφείο μας είναι πλήρως μηχανοργανωμένο με λογιστικά και φοροτεχνικά προγράμματα που συνεχώς αναβαθμίζονται βάση των νέων νόμων και ρυθμίσεων.

Με κύρια χαρακτηριστικά την υπευθυνότητα και την αξιοπιστία, το γραφείο μας έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη των πελατών του προσφέροντάς τους ασφάλεια και σιγουριά μέσα από αποτελεσματικές λύσεις και λεπτομερή προσοχή κάθε φοροτεχνικής τους υπόθεσης. 

Οι συνεχείς μεταβολές του φορολογικού και εργατικού τοπίου της εποχής μας, μας έχουν οδηγήσει στην διεκπεραίωση ακόμη πιο πολύπλοκων και απαιτητικών υποθέσεων, μένοντας πάντα σε εγρήγορση για νέα μέτρα και διαφοροποιήσεις των ισχυόντων δεδομένων.

Ενδεικτικά προσφέρουμε υπηρεσίες όπως:
οργάνωση, ενημέρωση και εποπτεία κάθε κατηγορίας λογιστηρίου, συστάσεις, τροποποιήσεις και λύσεις εταιρειών, εργατικά και μισθοδοσία, φορολογικές δηλώσεις καθώς και παροχή κάθε είδους φορολογικών και φοροτεχνικών συμβουλών, μελέτες ΕΣΠΑ κ.α. σε κάθε φυσικό ή νομικό πρόσωπο.

Σε ένα διαρκώς μεταβαλλόμενο οικονομικό περιβάλλον με τεράστιο ανταγωνισμό, το γραφείο μας είναι σε θέση να στηρίξει επιστημονικά την προσπάθεια των επιχειρήσεών σας για την επίτευξη των στόχων τους.

Σας προσφέρει ένα ευρύ φάσμα λογιστικών και φοροτεχνικών υπηρεσιών, καθώς και ολοκληρωμένες λύσεις στην παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών.

 ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ